sâmbătă, 13 februarie 2010

I would like some light,plssss!!!


9 jumate seara.La minunatul meu loc de munca -un bar rock bluess jazz samd se preconiza a fi o seara chipurile buna dpdv al vanzarilor.Comenzile curgeau, hotpatarele patinau p sala si toata lumea era f multumita pana cand s-a oprit lumina.Dintr-o data toata agitatia aia si fosnetul din club se acutiza : chiuieli ,tipete, barmani care fugeau cat ii tineau picioarele sa inchida usa la bar si ospatare ramase in mijlocul drumului cu gandul la toti clientii care o sa se inghesuie care mai de care sa ceara nota.Fuck!! Si ce nota sa le mai duci daca POS-ul vietii iti era mort in cort si regula carnetelului se dusese naibii de suflet demult...Si uite cum am transformat noi barul intr-o mini cripta plina d lumanari si fum. Pfff...exact ce aveam nevoie dupa o zi de frecat motanu si dormit in front.
Bineinteles ca scenariul a fost cel intuit: toti urangutanii si toate moartele au inceput sa-si fluture gratiosi manutele vrand sa plateasca, asta spre disperarea noastra care nu ma stiam ce sa calculam mai repede.
In final s-a trezit si sefu sa ne zica sa dam drumu la usa ca sa mai vina si alti clienti k poate asa om mai face si noi acolo de-o ciorba.Si uite cum ne duceam noi la masa sa servim cei mai "oameni retardati" cum ar zice un coleg de-al meu,echipate corespunzator : tava ,scrumiera,lumanare si bricheta.Foarte tareeeee.
Ne uitam disperati cum veneau romanii la un cico intr-un bar fara lumina si cu muzica ce se auzea de la diverse telefoane mobile ale clientilor. Ironia a facut sa avem oameni pe sala pana la 1 si ceva ,desi conditiile erau de 2 lei.
Am stat si noi la anturaj pana aproape de inchidere cand am inceput sa debarasam si sa strangem mai tot ce era pe acolo la lumina telefoanelor.
La final ne uitam la incasari si nu ne venea sa credem... cam bine pt o seara "intunecata".O seara de pomina numa' buna d povestit la nepoti(asta dak om mai apuca).