luni, 28 septembrie 2009

Welcome to the master degree.It sucks, you'll love it!

Am intrat la master la fara taxa!!!Eheeee si uite asa am evitat sa arunc 33.500 lei la cosul facultatii.Din fericire pana acum nu am platit nici macar un leu pentru educatie si ma gudur inca o data de subventia de la stat.Chiar radeam cu niste prieteni odata si ziceam ca daca as muri maine nu ar plange nimeni pentru ca nu mai sunt ,ci doar pentru ca s-a investit atat in mine pana acum. E..prietenii, ce sa zic ...te fac sa te simti bine in momentele critice. Stiu, stiu, poate va intrebati daca mai am nevoie de dusmani daca am astfel de prieteni , dar nu pot sa va zic decat ca ii ador asa, veninosi si carcotasi cum sunt ei.

Am avut super mari emotii la interviul pt admitere pentru ca ma intrebau,intre altele, o chestie super simpla : "de ce ai ales sa vi la masteratul asta?" . Nu stiam care raspuns ar fi mai potrivit: 1) pentru ca nu mi-au ajuns 3 ani nenorociti la faultatea asta de kkt si imi doream sa va mai vad fetele inca 2 sau 2) pentru ca nu ati reusit sa imi predati toata materia prevazuta in anul 3 si mai vreau inca 2 ani de master ca poate asa o sa terminati si voi tot ce era prevazut in programa sau 3) pentru ca mai am timp de pierdut in viata si m-am gandit sa-l irosesc cu spor dormind cu capu pe banca in timp ce predati -pardon ce cititi - de pe peretele unde va proiectati cartea in word (nici macar un ppt de 2 lei facut in 10 minute in pauza de o tigara ). Aveam multe argumente solide pentru alegerea facuta si nu puteam sa ma horarasc asupra unuia cu care sa ii conving ca merit sa intru pe loc fara taxa.

Niciodata nu am putut sa am de-a face cu ceva ce nu inteleg si nici nu am putut sa "vand" o idee sau o imagine in care nu cred. Si acum ma intreb ce am facut sa ii conving . Poate ca intre timp, lovindu-ma numai de falsuri, viata m-a slefuit pana m-a transformat si pe mine in unul. Am constatat ca fac fals si uz de fals sau mai bine uzurpare de identitate. Finally i am a real fake - the product of our society...and i feel like shit!